Fietslease

De leasefiets is in opmars. Niet alleen als alternatief van, maar ook in combinatie mét de leaseauto.
Met name de e-bike maakt fietsen aantrekkelijk waardoor mensen eerder bereid zijn om hun auto te laten staan en op hun fiets naar het werk te gaan. Iedere kilometer die jouw medewerker op de fiets in plaats van met de auto aflegt, betekent minder CO2 uitstoot. Dat is niet alleen goed voor je bedrijf, maar het heeft ook een positieve impact op het milieu en de vitaliteit van de medewerker.

De voordelen

N

Alle mobiliteit ondergebracht bij één partij

N

Duurzame aanvulling binnen het mobiliteitsbudget

N

Meer gezonde kilometers en vitale medewerkers

N

Besparing op de CO2 uitstoot

N

Landelijke dekking

Het mobiliteitsbudget

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers in plaats van een autoregeling een mobiliteitsbudget aan te bieden. Een mooie ontwikkeling, want mobiliteit houdt niet alleen het gebruik van een leaseauto in.

Voor medewerkers is het mobiliteitsbudget erg prettig, omdat ze zelf kunnen aangeven waar hun behoefte ligt. Misschien kiezen ze voor een leaseauto of gaan toch liever voor een NS-Businesscard met leasefiets.

Wat de wensen ook zijn, we bewegen graag proactief met de behoeftes van onze klanten mee. Om deze reden kan je bij ons dan ook niet alleen terecht voor het afsluiten van een leasecontract of laten beheren van het wagenpark. Onze doelstelling richt zich op het aanbieden van volledige mobiliteit vanuit één loket. Dat is wel zo overzichtelijk.

Fietslease concept

Bij Fleet Control Nederland bieden we ook het fietslease concept waarmee we onze klanten in de behoefte van een leasefiets voorzien. Net als met het aanbod leaseauto’s geldt er voor de leasefietsen een landelijke dekking van fietsspeciaalzaken. Ook regelen we vanzelfsprekend alles voor je: van het afhandelen van de administratieve en financiële handelingen tot het onderhoud en de pechhulp.

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie 

Enthousiast geworden en wil je graag meer weten over Fietslease? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.