Over ons

Fleet Control Nederland

2005 is het jaar waarin Peter de Wit Fleet Control Nederland oprichtte. Naast een flinke dosis enthousiasme en ambitie was hij destijds ook al in het bezit van de nodige kennis. Deze had hij opgedaan bij een groot bedrijf waarbij hij het wagenpark met ruim 3.000 auto’s managede. De kennis en ervaring die hij gedurende die jaren had verkregen, wilde hij graag gebruiken om zowel kleine als grote bedrijven op het gebied van wagenparkbeheer te adviseren en ontzorgen. Wat begon op een zolderkamertje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming.

Wil je advies over het inrichten van je wagenpark of je wagenparkbeheer volledig uit handen geven? Laten we kennismaken.

Het team van Fleet Control Nederland

Een club gedreven en enthousiaste dienstverleners, dat is wat we zijn. Ga je met ons een partnership aan dan ondersteunen we de berijders en ontzorgen je volledig. Jouw succes is namelijk het onze. Wil jij dat het jouw bedrijf op het gebied van mobiliteit aan niets ontbreekt? Wij realiseren het.

Als team stellen we ons ook graag aan je voor, want we houden van een persoonlijke benadering. We zijn no nonsens, een tikje eigenzinnig en weten van aan- en doorpakken. Met ons communiceren is lekker laagdrempelig, want we zeggen eerlijk waar het op staat en houden van een helder verhaal. Daarnaast zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, want van stilstaan worden we niet enthousiast. Kortom: we zijn eerlijk, transparant en doen gewoon.

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Neem even contact op.
De koffie staat bij ons op kantoor altijd klaar.

Peter de Wit

Peter de Wit

Wagenparkbeheer en Leasing

Mariëtte van Osch

Mariëtte van Osch

Wagenparkbeheer en Fietslease

Willy van Deursen

Willy van Deursen

Wagenparkbeheer en Leasing

Stan de Wit

Stan de Wit

Junior Accountmanager