Open calculatie beheer

Jij bent ondernemer en hebt ervoor gekozen om je wagenpark zelf te financieren. Een verstandige keuze vinden wij. Maar, bij het organiseren van een wagenpark in eigen beheer komt er veel op je af. Meer dan je in eerste instantie misschien had verwacht.

Maandelijks stromen facturen, zoals die van verzekeringen, motorrijtuigenbelastingen, reparaties, onderhoud en bekeuringen binnen. Allemaal moeten ze gecontroleerd, verwerkt en betaald worden en dat vraagt om de nodige kennis en tijd. Daarnaast moet je ook nog met diverse partijen communiceren en toestemming geven voor opdrachten op het gebied van onderhoud, schade en dergelijke.

Wie beheert jouw wagenpark?
Heb je het idee dat het op rolletjes loopt?

Het kan zijn dat jij zelf deze taken op je neemt of dat de medewerkers van de boekhouding of het secretariaat het er naast hun gebruikelijke werkzaamheden bijdoen. Dat kan gemakkelijker! Hoe? Met Open Calculatie Beheer.

De voordelen

N

Behoud zelf de regie en bepaal zelf hoe lang je een voertuig rijdt

N

Jouw wagenpark professioneel beheerd

N

Betaal wat een auto werkelijk kost en verlaag zo de wagenparkkosten

N

Bespaar tijd en laat je ontzorgen

N

Maak gebruik van de korte lijnen en onze goede bereikbaarheid

Bij Fleet Control werken we met leveranciers door heel Nederland waardoor je profiteert van een landelijke dekking. Hierdoor kunnen we strak op de kosten sturen waarbij alle inkoopvoordelen die we kunnen behalen rechtstreeks terugvloeien naar de auto. Een groot pluspunt voor jouw portemonnee.

Wat wij doen

Kies jij voor Open Calculatie Beheer dan verzorgen wij alle werkzaamheden met betrekking tot het wagenpark. Tijdens een gesprek brengen we je wensen in kaart en richten vervolgens het beheer voor je in. Hierbij nemen we ook de volledige factuurstroom van je over. De dealers en overige leveranciers factureren dus niet meer aan jouw bedrijf, maar aan ons. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden met betrekking tot wegenbelasting, bekeuringen en verzekeringen.

Voor ieder voertuig van je wagenpark maken we – onder andere op basis van de looptijd en het verwachte aantal kilometers – een kostenprognose. Maandelijks ontvang je een factuur voor de beheertermijnen waarmee we vervolgens een buffer voor je opbouwen en alle binnenkomende facturen betalen. Wil jij de auto verkopen? Dan berekenen we wat het voertuig aan buffers heeft opgebouwd, wat deze heeft gekost en opgeleverd. Het verschil rekenen we vervolgens met je af. Zo betaal je alleen wat de auto daadwerkelijk heeft gekost.
En ons verdienmodel? Een maandelijkse management fee per auto. Maximaal open en transparant.

De berekeningen en gemaakte kosten inzien? Geen enkel probleem. Het zijn jouw auto’s. We geven je graag inzage in alle berekeningen, rapportages en analyses.

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie

Meer weten over Open Calculatie Beheer?
Bel ons voor een afspraak. We vertellen je er graag meer over.