Open calculatie Lease

Ben jij ZZP’er of een klein MKB bedrijf? En heb je voor je bedrijf één of meerdere auto’s nodig?
Is zelf financieren niet praktisch voor je? Dan zal een leasemaatschappij jou waarschijnlijk een leasecontract op basis van gesloten calculatie voorstellen. Dat betekent dat je een leasecontract afsluit op basis van een vaste looptijd en kilometrage. De prijs die je betaalt, ligt op voorhand vast. Je weet vooraf waar je aan toe bent maar het tarief is allesbehalve inzichtelijk, helder en transparant. Het contract is bovendien niet flexibel. Wil je de auto eerder inleveren? Dan betaal je hiervoor een boetebedrag. Omdat je geen groot wagenpark hebt, betaal je naar verhouding veel meer voor dezelfde auto dan een groot bedrijf. Dat moet toch anders kunnen?
Jazeker! Bij Fleet Control Nederland bieden we Open Calculatie Lease. We vertellen je er graag meer over!

De voordelen

N

Erg geschikt voor ZZP’ers en voor het midden- en kleinbedrijf

N

Jij behoudt de regie en bepaalt zelf hoe lang je een voertuig rijdt

N

Open, eerlijk en transparant: alle kosten door ons inzichtelijk gemaakt

N

Betaal niet meer dan een auto daadwerkelijk kost

N

Alle werkzaamheden door ons verzorgd

De wagenparkkosten verminderen?
Heldere rapportages en analyses ontvangen?
Profiteren van professioneel advies?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Flexibiliteit via Open Calculatie Lease

Flexibel een auto leasen? Bij Fleet Control Nederland zijn we van mening dat Open Calculatie Lease dan de allerbeste oplossing is. Door de coronacrisis werken we meer vanuit huis en is de behoefte op het gebied van leaseauto’s enorm veranderd. Om deze reden zoeken bedrijven steeds meer naar flexibiliteit, openheid en transparantie en laat dát nu net zijn wat we jou met ons Open Calculatie Lease concept bieden.

Hoe het werkt

Wij kopen de gewenste auto voor je in en berekenen op basis van de verwachte looptijd, kilometrage en restwaarde het leasetarief. Via maandelijkse leasetermijnen belasten we het tarief vervolgens aan je door. Jij wordt de zorgeloze berijder van de auto, maar het voertuig blijft tijdens het leasecontract wel op onze naam en balans staan. Daar merk jij verder niets van. Na afloop van de looptijd nemen wij de auto in, verkopen deze en maken de definitieve eindafrekening op. Hierbij verrekenen we de werkelijke kosten die je hebt gemaakt versus de opgebouwde buffers via de leasetermijnen. Indien de auto meer heeft opgebracht dan we op voorhand hadden berekend dan wordt dit ook in de verrekening opgenomen. Van de inkoopvoordelen die wij bij aanschaf en gedurende de looptijd kunnen bedingen, pluk jij de vruchten. Klinkt fantastisch toch?

Hoe ons verdienmodel er dan uitziet? Wij rekenen per auto een vaste management fee. That’s it!

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie

Dankzij 25 jaar ervaring weten we bij Fleet Control Nederland exact hoe we de voertuigen optimaal kunnen inkopen, exploiteren en verkopen. En daar profiteer jij als klant enorm van. Zo zijn de kosten lager ten opzichte van een contract op basis van gesloten calculatie en betaal je nooit meer dan dat de auto ons heeft gekost. Een prettige gedachte.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of plan een afspraak in om langs te komen. De koffie staat klaar.