Advies & Consultancy

Je regelt je belangrijke zaken op je eigen manier. Maar sommige beslissingen neem  je niet elke dag. Je wilt er dan zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan namelijk een grote impact binnen je bedrijf hebben.

Vanuit Fleet Control kunnen we helpen de juiste keuzes te maken. Met een advies dat is afgestemd op de situatie binnen jouw bedrijf. We helpen je graag. Aan jou de keuze!

Waar kunnen we je mee helpen?

N

Updaten van je leaseregeling

N

Brainstormen over duurzaamheid in je mobiliteit

N

Fietslease

N

Besparing op de CO2 uitstoot

N

Implementatie mobiliteitsbudget

Het mobiliteitsbudget

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers in plaats van een autoregeling een mobiliteitsbudget aan te bieden. Een mooie ontwikkeling, want mobiliteit houdt niet alleen het gebruik van een leaseauto in.

Voor medewerkers is het mobiliteitsbudget erg prettig, omdat ze zelf kunnen aangeven waar hun behoefte ligt. Misschien kiezen ze voor een leaseauto of gaan toch liever voor een NS-Businesscard met leasefiets.

Wat de wensen ook zijn, we bewegen graag proactief met de behoeftes van onze klanten mee. Om deze reden kan je bij ons dan ook niet alleen terecht voor het afsluiten van een leasecontract of laten beheren van het wagenpark. Onze doelstelling richt zich op het aanbieden van volledige mobiliteit vanuit één loket. Dat is wel zo overzichtelijk.

Fietslease concept

Bij Fleet Control bieden we ook het fietslease concept waarmee we onze klanten in de behoefte van een leasefiets voorzien. Net als met het aanbod leaseauto’s geldt er voor de leasefietsen een landelijke dekking van fietsspeciaalzaken. Ook regelen we vanzelfsprekend alles voor je: van het afhandelen van de administratieve en financiële handelingen tot het onderhoud en de pechhulp.
Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie

Loop je ergens tegen aan waar je onze mening over wilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.