Wagenparkbeheer

Een wagenpark via één of meerdere leasemaatschappijen beheren? Dat gaat niet vanzelf. Er komt namelijk nog veel bij kijken. Er zijn vele contacten met berijders en leasemaatschappijen, nieuwe aanvragen voor auto’s die moeten worden verwerkt en goedgekeurd, offertes opgevraagd, facturen gecontroleerd, contracten worden getekend en dat is nog maar een deel van de werkzaamheden. Iemand zal deze werkzaamheden moeten oppakken.

Wie regelt dat bij jou op kantoor?
Pak jij het zelf op of doet de officemanager, financieel medewerker of secretaresse het tussen de bedrijven door?

 

Fleet Control

 

Het managen en exploiteren van wagenparken is de oorsprong van Fleet Control. Geef je jouw wagenparkbeheer aan ons uit handen, dan word je volledig ontzorgd. We behartigen jouw belangen en verzorgen het complete operationele en financiële proces tot in de puntjes, zodat jij niet alleen tijd bespaart maar ook de kosten verlaagt.

Heb je onvoldoende tijd om je bezig te houden met het managen van jouw wagenpark?
Ben je niet in het bezit van de juiste kennis waardoor de kosten de spuigaten uitlopen?

Bij Fleet Control hebben we dankzij onze 25 jaar ervaring de kennis in huis om jouw wagenpark optimaal in te richten. Daarmee kan jij je richten op datgene dat voor jou echt belangrijk is: jouw onderneming!

 

Waarom Fleet Control?

 

N

Wagenparkbeheer conform beleid van klant

N

Werken in Single of Multi-Vendor constructie voor de scherpste tarieven

N

Berijders kunnen met al hun vragen bij Fleet Control terecht

N

Kostenbesparing door controle en monitoring

N

Ontzorging en gemak voor interne organisatie

N

Advies, duidelijke rapportages en analyses t.b.v HR / Finance

N

Heldere communicatie, korte lijnen en goede bereikbaarheid

N

Verlaging van de kosten voor het wagenpark

N

Poolbeheer

De voordelen

Kiezen voor een partnership met Fleet Control, dat levert jou als ondernemer ontzettend veel op. Naast een verlaging van de wagenparkkosten, houd jij, of de medewerker die op dit moment het wagenpark beheert, tijd over. Zo kan de focus weer op jouw corebusiness worden gelegd en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait nietwaar?

Het wagenpark moet kloppen en datzelfde geldt voor het beheer. Op deze manier kunnen je medewerkers onbezorgd van hun leaseauto genieten, wetende dat Fleet Control bij eventuele problemen voor ze klaarstaat en het direct oplost. Is er onverwacht een nieuwe auto nodig? Wij regelen het. Werkt het echt zo eenvoudig? Eigenlijk wel.

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie

Op basis van jouw wensen richten wij het voor jou ideale wagenpark in. We kijken naar de keuzes van het type auto, maar zoomen ook in de op de samenwerking(en) met de leasemaatschappij(en) en leasevorm. Misschien blijkt het slim om een extra leasemaatschappij toe te voegen, zodat je door concurrerende leasetarieven op de kosten bespaart. Bij het inrichten van een optimaal functionerend wagenpark komen verschillende aspecten kijken. We vertellen je er graag meer over.

Jouw wagenpark optimaal laten beheren?
De kosten van het wagenpark naar beneden brengen?
Je medewerkers zorgeloos van hun leaseauto laten genieten?

Bij Fleet Control realiseren we het.
Meer weten? Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.