Extern Wagenparkbeheer

Binnen Nederland zijn er ruim 1.3 miljoen voertuigen die via Leasing bij bedrijven- en organisaties worden ingezet. Dit lijkt gemakkelijk maar brengt, naast alle communicatie met berijders en leasemaatschappijen, vele administratieve, financiële en operationele werkzaamheden met zich mee.

Ben jij verantwoordelijk voor het wagenpark van jouw bedrijf, maar heb je niet de tijd of kennis om dit te beheren? Dan ben je bij Fleet Control Nederland aan het juiste adres.

Besteed je wagenparkbeheer uit aan ons, bespaar kosten en ervaar meer vrijheid in jouw onderneming!

Fleet Control Nederland is gespecialiseerd in het beheren en optimaliseren van externe wagenparken van A tot Z. Wij ontzorgen jou volledig in het beheer van je wagenpark, waardoor jij je weer kunt focussen op de taken die voor jou belangrijk zijn.

Wij managen jouw wagenpark

Fleet Control Nederland is gespecialiseerd op het gebied van wagenparkbeheer.

Of het nu gaat om het dagelijkse beheer van je voertuigen, advies over wagenparkinrichting of het opstellen van een doeltreffend mobiliteitsbeleid, wij hebben de expertise en systemen om jou te ondersteunen.

 

ONZE BELOFTES

 • Volledige ontzorging:
  • Wij nemen het volledige beheer van jouw wagenpark over, zodat jij je weer kunt focussen op de taken die voor jou belangrijk zijn.
 • Optimalisatie van wagenparkkosten:
  • Door controle en monitoring realiseren we kostenbesparingen – zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.
 • Klantgericht advies:
  • Ieder bedrijf is uniek, en zo benaderen wij ook elk wagenpark. Met 25 jaar ervaring zijn wij in staat om jouw wagenpark optimaal in te richten, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en wensen.
 • Mobiliteitsbeleid op maat:
  • We adviseren en helpen bij het ontwikkelen van een mobiliteitsbeleid dat past bij de visie en doelen van jouw organisatie.

Plan vandaag nog een gratis kennismakingsafspraak met ons in om de mogelijkheden voor jouw organisatie te ontdekken!

Onze criteria

N

Wagenparkbeheer conform jouw beleid

N

Vast aanspreekpunt voor alle vragen van bestuurders

N

Bespaar kosten en spot kansen door onze effectieve controle en monitoring

N

Volledige ontzorging en gemak voor jouw organisatie

N

Gedegen advies en duidelijke rapportages t.b.v HR / Finance

N

Heldere communicatie, korte lijnen en goede bereikbaarheid

N

Kwalitatief & Flexibel poolbeheer

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Duurzaam wagenparkbeheer

Duurzaam wagenparkbeheer gaat verder dan alleen milieubewuste beslissingen nemen.

De transitie naar een “groen” wagenpark heeft naast de positieve impact op het milieu ook andere gevolgen. Ook je medewerkers hebben tijd nodig om te wennen aan het rijden in een duurzame auto.

Het team van Fleet Control Nederland staat klaar om jouw maar ook je medewerkers hierbij te begeleiden. Samen ontwikkelen we een mobiliteitsbeleid dat niet alleen jouw ecologische voetafdruk vermindert of je doelstellingen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) behaalt, maar ook bijdraagt aan een kostenefficiënt wagenparkbeheer.

Kies voor Fleet Control Nederland en maak een positieve impact op jouw bedrijf én het milieu.

Wat zijn de kosten van extern wagenparkbeheer?

De kosten voor het wagenparkbeheer uitbesteden zijn lager dan zelf hiervoor iemand aannemen of binnen je organisatie vrijmaken.

Fleet Control Nederland verzorgt niet alleen alle wagenparkbeheer activiteiten maar neemt ook vele (indirecte) activiteiten over die nu binnen de afdelingen HR en Finance worden uitgevoerd. Complete ontzorging dus!

In het kennismakingsgesprek kijken we naar jouw specifieke behoefte, je wagenpark, de autoregeling en zoomen in op de gewenste dienstverlening. Op basis hiervan kunnen we je een maatwerkvoorstel doen.

Wij werken op basis van een management fee per auto per maand. Hiervoor krijg je je “eigen wagenparkbeheerder”, zijn we gedurende de hele week voor je berijders bereikbaar en stellen we al onze kennis en ervaring beschikbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Ontdek de voordelen van Fleet Control Nederland

Kies voor een partnership met Fleet Control Nederland en profiteer van een verlaging van je wagenparkkosten, tijdsbesparing en de zekerheid dat jouw wagenpark in ervaren handen is.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Ontdek wat Fleet Control Nederland voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.