Short lease

De wereld om ons heen en de mobiliteitsbehoefte verandert in een razend tempo. Steeds meer mensen werken zowel digitaal als vanuit huis, waardoor de behoefte aan mobiliteit in beweging is. Ook hechten we allemaal steeds meer waarde aan flexibiliteit. Jezelf binden aan een langlopend vast leasecontract past daar in onze ogen niet meer bij. Herken je dit?

De oplossing hiervoor is eenvoudig. Kies voor flexibele contracten. Zet niet alleen vaste leaseauto’s in en zorg ervoor dat kosteloos switchen altijd mogelijk is. Het klopt dat flexcontracten per maand iets duurder uitvallen, maar daar staat tegenover dat je het voertuig al na één maand boetevrij kunt inleveren. Flexibeler wordt het niet.

Flex-Lease ideaal voor jou

Heb je te maken met medewerkers die geen leasecontract van 48 maanden willen aangaan? Nieuwe medewerkers met een proeftijd? Of wil je een flexibele schil aan beschikbare personen- of bedrijfsvoertuigen realiseren?

Als jij – om welke reden dan ook – geen langlopend leasecontract wilt aangaan dan is Flex-Lease iets voor jou.

Vanuit Fleet Control vullen we samen met jou deze behoefte in. Samen met onze rental partners kunnen we een personen- of bedrijfsauto inzetten die bij het bedrijf of de desbetreffende medewerker wordt afgeleverd. Wij verzorgen het brandstofpasje, zijn het aanspreekpunt voor de berijder en verzorgen alle operationele, administratieve en financiële handelingen. Jij vraagt, wij draaien!

De Voordelen

N

Een flexibel, aantrekkelijk geprijsd contract voor een korte periode

N

Na een maand al kosteloos te beëindigen

N

Geschikt voor ondernemers: van zzp’ers tot multinationals

N

Snelle levering in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

N

Inclusief brandstofpas

Meer informatie

Wil je weten of Flex-Lease iets voor jouw bedrijf is?
Neem dan contact met ons op. We geven je op basis van jouw situatie graag vrijblijvend advies.