Diensten

Wagenparkbeheer

Fleet Control kan jouw organisatie ondersteunen bij het wagenparkbeheer en de volledige operationele werkzaamheden verzorgen. Met als resultaat efficiënte processen, tevreden berijders en lagere kosten.

Fleet Owner wagenparkbeheer

Als fleetowner wil je je eigen wagenpark optimaal exploiteren en je berijders 100% mobiel houden. Met Fleet Control als partner behartigen we jouw belangen, exploiteren wij het wagenpark voor je en kun jij je concentreren op je corebusiness.

Lease

Vind je persoonlijk contact, helderheid en transparantie bij leasing belangrijk? In een partnership met Fleet Control bieden we je korte lijnen, een vast aanspreekpunt en maatwerk.

Short lease

Heb je te maken met medewerkers die geen leasecontract van 48 maanden willen aangaan?
Nieuwe medewerkers met een proeftijd? Of wil je een flexibele schil aan beschikbare personen- of bedrijfsvoertuigen realiseren? Fleet Control regelt het voor je.

Duurzame mobiliteit

Wil je jouw wagenpark verduurzamen en/of op dit gebied geadviseerd worden? Je bent bij ons dan in groene handen.

Advies & Consultancy

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers in plaats van een autoregeling een mobiliteitsbudget aan te bieden. Een mooie ontwikkeling, want mobiliteit is tegenwoordig meer dan alleen leasing van auto's. Fleet Control biedt ondersteuning en advies bij de transitie naar duurzame en flexibele mobiliteit