Diensten

Wagenparkbeheer

Het managen en exploiteren van wagenparken is de oorsprong van Fleet Control Nederland. Geef je het beheer van jouw wagenpark aan ons uit handen, dan word je volledig ontzorgd.

Open Calculatie Lease

Flexibel een auto leasen? Bij Fleet Control Nederland zijn we van mening dat Open Calculatie Lease dan de allerbeste oplossing is.

Open Calculatie Beheer

Kies je voor Open Calculatie Beheer dan beheren we jouw wagenpark op een professionele manier. Zo bespaar je tijd en voorkomt onnodige kosten.

Flex-Lease

Heb je te maken met medewerkers die geen leasecontract van 48 maanden willen aangaan?
Nieuwe medewerkers met een proeftijd? Of wil je een flexibele schil aan beschikbare personen- of bedrijfsvoertuigen realiseren?

Green Label

Bij Fleet Control Nederland hebben we Green Label in het leven geroepen. Dit label staat voor de werkwijze die wij toepassen bij het verduurzamen van het wagenpark en het mobiliteitsbeleid binnen een bedrijf.

Fietslease

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers in plaats van een autoregeling een mobiliteitsbudget aan te bieden. Een mooie ontwikkeling, want mobiliteit houdt niet alleen het gebruik van een leaseauto in.