Over ons

Wij zijn Fleet Control

en het is onze ambitie:

  • onze klanten te ontzorgen op alle zaken met betrekking tot mobiliteit
  • om tevreden berijders te hebben en hen te ondersteunen daar waar nodig
  • en financiële voordelen voor onze klanten te genereren

Omdat mobiliteit steeds complexer wordt zoeken bedrijven meer en meer naar flexibiliteit en gemak. Vanuit Fleet Control willen we hen hierbij graag ondersteunen om gezamenlijk de juiste stappen naar de juiste mobiliteitsmix te zetten.

Wil je advies over het inrichten van je wagenpark of je wagenparkbeheer volledig uit handen geven? Laten we kennismaken.

Het team van Fleet Control

Een club gedreven en enthousiaste dienstverleners, dat is wat we zijn. Ga je met ons een partnership aan dan ondersteunen we de berijders en ontzorgen je volledig. Jouw succes is namelijk het onze. Wil jij dat het jouw bedrijf op het gebied van mobiliteit aan niets ontbreekt? Wij realiseren het.

Als team stellen we ons ook graag aan je voor, want we houden van een persoonlijke benadering. We zijn no nonsens, een tikje eigenzinnig en weten van aan- en doorpakken. Met ons communiceren is lekker laagdrempelig, want we zeggen eerlijk waar het op staat en houden van een helder verhaal. Daarnaast zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, want van stilstaan worden we niet enthousiast. Kortom: we zijn eerlijk, transparant en doen gewoon.

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Neem even contact op.
De koffie staat bij ons op kantoor altijd klaar.

Peter de Wit

Peter de Wit

Fleetmanager

Mariëtte van Osch

Mariëtte van Osch

Fleetmanager

Willy van Deursen

Willy van Deursen

Fleetmanager

Stan de Wit

Stan de Wit

Fleetmanager