Duurzame mobiliteit

De mobiliteitsbehoefte verandert en veel bedrijven worstelen hoe hiermee om te gaan. Je wilt graag jouw wagenpark verduurzamen, maar je weet niet goed waar te beginnen. Logisch, want er komt veel bij kijken.

Er zijn allerlei studies en rapporten in omloop die tonen hoe de inrichting van het wagenpark en het mobiliteitsbeleid beter zou kunnen en moeten. Maar, dat daadwerkelijk in de praktijk uitvoeren binnen jouw beleid, dat vraagt om een op maat gemaakt mobiliteitsplan waarmee je jouw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst.

Wil je jouw wagenpark verduurzamen en/of op dit gebied geadviseerd worden? Je bent bij ons dan in groene handen.

De voordelen

N

Een duurzaam mobiliteitsplan dat klaar is voor de toekomst

N

De huidige situatie op een heldere manier in kaart gebracht

N

Jouw ambities vertaald naar een duurzaam mobiliteitsbeleid

N

Oog voor zowel de belangen van de medewerkers als het bedrijf

N

Wij het werk, jij de regie!

Green label

Bij Fleet Control hebben we Green Label in het leven geroepen. Dit label staat voor de werkwijze die wij toepassen bij het verduurzamen van het wagenpark en het mobiliteitsbeleid binnen een bedrijf.

Met deze groene werkwijze begeleiden we jou in stappen naar een duurzaam mobiliteitsbeleid. Allereerst beginnen we met het analyseren van het huidige wagenpark, hierbij bekijken we ook de mobiliteit van de medewerkers die geen auto van de zaak hebben. Binnen Green Label werken we samen met jou en je medewerkers naar de mobiliteit van morgen. Is het plan naar wens? Dan kan jij het zelf in de praktijk uitvoeren. Het implementeren ook aan ons overlaten? Ook dat doen we graag voor je.

Fleet Control Nederland, Wagenparkbeheer Nederland

Meer informatie

Zou jij de mobiliteitsbehoefte binnen je bedrijf graag inzichtelijk maken, zodat het huidige mobiliteitsplan en wagenpark efficiënter en duurzamer wordt ingericht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.