Willy van Deursen

Per april 2021 ben ik gestart bij Fleet Control Nederland. Als medewerker wagenparkbeheer- en leasing ga ik me bezig houden met alle werkzaamheden die bij de exploitatie van een wagenpark voorkomen. Ik zie het als een uitdaging om, samen met mijn collega’s, van Fleet Control Nederland een succes te maken.

Het interessante van Fleet Control Nederland is dat ze zich willen onderscheiden door haar klanten een Open Calculatie leaseconstructie aan te bieden ten opzichte van de Gesloten leasecontracten die standaard door leasemaatschappijen wordt aangeboden. Deze heldere en transparante vorm van leasing heeft mijn interesse gewekt en dat was voor mij genoeg reden om bij Fleet Control Nederland te komen werken.

Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de transportwereld. Eerst als zelfstandige en later in loondienst. Daarnaast heb ik ervaring in het in- en verkopen van motorvoertuigen.

Ik ben sociaal ingesteld en probeer dan ook altijd een oplossing te vinden waarbij iedereen tevreden is. Graag sta ik in mijn vrije tijd op de tennisbaan of trek er op uit met mijn golf vrienden om ergens in den landen een rondje te lopen.