Klanten

Kritisch en bewust

Fleet Control is er voor alle ondernemers die graag kritisch en bewust met de kosten van het wagenpark omgaan. Onze samenwerkingen zijn daarom dan ook heel divers. Zo werken we o.a. met bedrijven en organisaties die actief zijn in het midden en klein bedrijf, de overheid, consultancybureaus, ICT-branche en uitzend- en detacheringsbedrijven.  

Zou je jouw bedrijf graag aan dit rijtje toevoegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit om kennis te maken en horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Referenties

Bedrijfsactiviteit:
SAP Nederland helpt haar klanten routinezaken te automatiseren, nauwere banden met hun klanten te creëren en meer te bereiken met minder. SAP ontwerpt al vier decennia tools en strategieën op maat en speciaal ontworpen voor groeiende bedrijven.

Referentie:
Toen het wagenpark van SAP Nederland te groot en complex werd om met interne mensen te beheren zijn wij op zoek gegaan naar een professionele externe Fleetmanager. Fleet Control Nederland beheert nu ons wagenpark met meer dan 500 auto’s. Peter de Wit heeft het selectieproces voor een nieuwe leasemaatschappij volledig begeleid. Vele processen zoals schadeafhandeling, contact met dealers en onze verzekeringsmaatschappij verlopen nu veel efficiënter. Peter de Wit en zijn team begeleiden het leasetraject van aankoop tot verkoop. De korte lijntjes, snelle afhandeling van problemen en proactief meedenken over verduurzaming van het wagenpark maken dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking.

Heleanne Mommaal

Facilitair Manager, SAP Nederland

Bedrijfsactiviteit:
Rapid Circle verzorgt voor grotere organisaties de ‘Onboarding’ op de Microsoft Cloud en helpt die organisaties naar ‘The Rapid Circle of Continuous Change’. Zij verzorgen het beheer van de moderne werkplek en datacenter en realiseren daarop innovaties op basis van Power Platform en Azure Data Platform. Daarvoor heeft Rapid Circle een uitgbreide ‘Toolset’, waardoor ze snel bedrijven naar de cloud brengen. Ook helpt Rapid Circle met ‘Mindset’ en ‘Skillset’: Met de cultuur en vaardigheden voor digitale transformatie. Rapid Circle werkt vooral binnen zorg, onderwijs en manufacturing en heeft vestigingen in Australië, India en in Nederland in Amsterdam, Nieuwegein en Den Haag.

Referentie:
Rapid Circle werkt al heel wat jaren samen met Fleet Control Nederland, en in volle tevredenheid. In de afgelopen jaren is Rapid Circle hard gegroeid en het is mooi om te zien dat ook FCN meegroeit en meedenkt met deze ontwikkelingen. Vanaf begin af aan is de communicatie snel, adequaat, informeel en professioneel. Het team staat altijd voor ons klaar en dat is fijn aangezien onze consultants veel op de weg zitten en het hele land doorrijden. Het team bij FCN denkt o.a. mee in kostenbesparing en duurzaamheid is een volwaardig partner van Rapid Circle, waarbij ze ons volledig ontlasten in het leasebeleid en wagenparkbeheer.

Rick van Lieshout

Rapid Circle

Bedrijfsactiviteit:
Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 745.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Hiervoor hebben we een 80 stuks bedrijfswagens rijden in het gebied. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Referentie:
Mooie no-nonsens onderneming die dienstverlening, zonder al te veel fratsen, hoog in het vaandel heeft staan. Open en transparant over prijzen. Ontzorgend voor alle zaken rondom ons wagenpark en aanspreekpunt voor onze berijders. Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Astrid den Otter

medewerkster Inkoop, Waterschap Aa en Maas

Bedrijfsactiviteit:
Mensen die van ruimte houden. De noodzaak om zorgvuldig met onze kostbare ruimte om te gaan, is groter dan ooit. Het stelt hoge eisen aan de keuzes die we maken. Dit vraagt om mensen met visie, mensen die op een authentieke wijze kijken naar wat de vraag werkelijk is. Dit vereist een in meerdere opzichten brede blik. Dat is precies wat de projectleiders en interim managers van Stout Group typeert.

Referentie:
Peter, van Fleet Control Nederland, weet haarfijn hoe de vork in de steel zit bij de grote leasemaatschappijen. Hij helpt ons in de onderhandelingen en bespaart ons daarmee tijd en geld. Zo kan ik me meer richten op het contact met de medewerkers en zorgen dat ook daar alles goed verloopt. Ik ervaar de samenwerking met Peter als constructief, hij is goed bereikbaar en we weten precies wat we aan elkaar hebben.

Hester de Groot

Stout Groep