ZZP Lease

Als ZZP’er ben je volop actief met je werkzaamheden. Vaak heb je hiervoor een betrouwbare auto nodig voor je zakelijke- maar ook privé kilometers. Als kleine ondernemer zou het daarbij ook prettig zijn om een auto te kunnen leasen maar dat blijkt vaak niet zo gemakkelijk of goedkoop als je denkt.

De meeste leasemaatschappijen bieden wel een financial lease constructie aan maar hier heb je als ZZP’er niet zoveel aan. Dit betreft immers alleen de financiering en dan moet je zelf nog voor alle andere zaken zorgen zoals de verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Of men hanteert vaak hoge leasetarieven met een hele waslijst aan zekerheden die worden vereist.

Dat kan ook anders! Bij Fleet Control Nederland kun je, als ZZP’er, ook een auto leasen voor kortere of langere termijn. Dat kan natuurlijk een nieuwe auto zijn maar wij kunnen ook een jonge occasion naar wens voor je zoeken en inzetten.

Vanuit Fleet Control Nederland vinden we het persoonlijk contact met onze klanten belangrijk, hanteren we heldere en transparante processen en we houden van korte en snelle lijnen.

Wil je meer weten? Bel of mail ons en we gaan graag met je in gesprek.
Telefoon: 073-8200733
E-mail: info@fleetcontrolnederland.nl