Wagenparkbeheerder door Fleet Control NL

Op zoek naar een betrouwbare wagenparkbeheerder? Kies voor Fleet Contro NL. Efficiënt wagenparkbeheer is een noodzaak voor moderne bedrijven. Het bijhouden van een wagenpark, vooral als het gaat om meerdere leaseauto’s, kan een behoorlijke uitdaging zijn. De administratieve rompslomp is tijdrovend en het behouden van actueel inzicht kan een lastige opgave zijn. Maar wat als er een oplossing is die jouw (groeiende) wagenpark serieus aanpakt, tijd en kosten bespaart en helder inzicht verschaft?

Bij Fleet Control NL begrijpen we de complexiteit van wagenparkbeheer. We weten dat het meer is dan alleen het managen van voertuigen; het gaat om het optimaliseren van processen, kostenbesparing en het bieden van betrouwbare service aan rijders. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk zijn we jouw betrouwbare wagenparkbeheerder. Door onze expertise in te zetten, besparen we jou niet alleen tijd en kosten, maar geven we je ook het inzicht dat je nodig hebt om jouw wagenpark effectief te beheren. Fleet Control NL staat voor efficiëntie en betrouwbaarheid als wagenparkbeheerder. 

Heb je een eigen wagenpark? Dan bieden we ook fleetmanagement voor fleet owners. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van lease, maar brengt ook veel operationele, administratieve en financiële aspecten met zich mee. Je kan onze dienstverlening vergelijken met dat van een leasemaatshcappij, maar wij zijn jouw wagenparkbeheerder. We nemen alle operationele en financiële werkzaamheden van je over. Van het aanvragen en leveren van de auto,het onderhoud plannen, de vragen van berijders tot het regelen van een tankpas.

wagenparkbeheerder

waarom wagenparkbeheer uitbesteden?

Fleetmanagement en wagenparkbeheer zijn belangrijk voor bedrijven met een aanzienlijk aantal voertuigen. Of het nu gaat om een bedrijf met een eigen wagenpark of om bedrijven die gebruik maken van externe leaseconstructies, efficiënt wagenparkbeheer kan impact hebben op de operationele kosten, de productiviteit van werknemers en zelfs de duurzaamheidsdoelstellingen van een organisatie. In deze blog gaan we dieper in op de rol van een wagenparkbeheerder, waarom het uitbesteden van wagenparkbeheer voordelig kan zijn en hoe Fleet Control NL zich onderscheidt als een betrouwbare partner op dit gebied.

Wat is een wagenparkbeheerder?

Bedrijven die leasingregelingen hanteren voor hun werknemers staan voor een complexe taak. Terwijl het verkrijgen van leaseauto’s bij leasemaatschappijen eenvoudig lijkt, brengt het beheer van het wagenpark een aanzienlijke hoeveelheid operationele, administratieve en financiële taken met zich mee. Dit vraagt om gespecialiseerde kennis en systemen. Als experts in wagenparkbeheer staat Fleet Control NL organisaties bij in dit proces, waarbij we hen volledig ontzorgen. Maar hoe doen we dat precies? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Wij nemen alle taken over die momenteel worden uitgevoerd door de HR- en Financiële afdelingen en zorgen voor een naadloze uitvoering. Als jouw toegewijde wagenparkbeheerder behartigen we jouw belangen, voeren we de autoregeling uit, maar we staan niet op je loonlijst.

wagenparkbeheerder
wagenparkbeheerder

De voordelen van een wagenparkbeheerder

Het uitbesteden van wagenparkbeheer aan een gespecialiseerde dienstverlener zoals Fleet Control NL biedt verschillende voordelen voor bedrijven, ongeacht hun grootte of sector. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 • Vast aanspreekpunt: Wij fungeren als het vaste aanspreekpunt voor al je berijders. Of het nu gaat om vragen, problemen of verzoeken, wij staan altijd paraat om snel en efficiënt te reageren, waardoor jouw werknemers altijd worden ondersteund en tevreden zijn.
 • Belangenbehartiging: Als jouw wagenparkbeheerder behartigen wij jouw belangen met betrekking tot het wagenpark. We zorgen ervoor dat de operationele en financiële aspecten van het wagenpark in lijn zijn met jouw bedrijfsdoelstellingen en behoeften.
 • Ontlasting van interne middelen: Door het wagenparkbeheer aan ons over te laten, hoef je geen interne medewerkers vrij te maken of extra personeel aan te nemen om deze taak uit te voeren. Dit bespaart niet alleen op personeelskosten, maar geeft jouw team ook meer tijd en ruimte om zich te concentreren op kernactiviteiten.
 • Transparantie en inzicht: Wij bieden volledige transparantie en houden alle kosten nauwkeurig bij. Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapportages die inzicht geven in de prestaties en kosten van het wagenpark, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.
 • Strategisch partnerschap: Wij fungeren als jouw strategische partner bij het ontwikkelen en implementeren van wagenparkbeleid. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de sector bieden we advies en ondersteuning om het wagenpark efficiënter en effectiever te beheren, rekening houdend met de laatste ontwikkelingen en trends in de industrie.

  fleet control NL: jouw betrouwbare wagenparkbeheerder

  Fleet Control onderscheidt zich als een betrouwbare en toegewijde partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een professioneel wagenparkbeheerder. Met een focus op betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid biedt Fleet Control NL een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen die zijn ontworpen om de operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit van jouw wagenpark te optimaliseren.

  Als verlengstuk van jouw HRM- en financiële afdelingen verzorgt Fleet Control NL alle administratieve handelingen en rapportages. Wij onderhouden de contacten met berijders en leveranciers en nemen praktisch alle werkzaamheden op mobiliteitsbeleid uit handen, zodat jij jezelf kunt concentreren op je kernactiviteiten.

  Bij fleetmanagement voor fleet owners met een eigen wagenpark fungeert Fleet Control NL als jouw eigen leasemaatschappij. Wij nemen alle werkzaamheden over die bij de exploitatie van een wagenpark komen kijken, inclusief het onderhouden van contacten met leveranciers, het beheren van reparatie- en onderhoudsaanvragen en het betalen van facturen. Deze manier biedt een kosteneffectieve oplossing die goedkoper is dan het inzetten van interne medewerkers en bovendien gepaard gaat met onze expertise en geavanceerde systemen.

  wagenparkbeheerder
  wagenparkbeheerder

  wagenparkbeheerder uitbesteden aan fleet control NL

  Het uitbesteden van wagenparkbeheer aan een professionele dienstverlener zoals Fleet Control NL biedt aanzienlijke voordelen voor bedrijven, waaronder kostenbesparing, toegang tot specialistische kennis en technologie en verbeterde service voor werknemers. Met een focus op betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid is Fleet Control NL jouw ideale partner voor het optimaliseren van de efficiëntie en kosteneffectiviteit van jouw wagenpark. Wil je meer inzicht en minder kosten? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw wagenparkbeheer kunnen verbeteren.